Ferrit magnetisk pulvermaterialeformningsproces

Ferrit magnetisk pulvermaterialeformningsproces

Ferrit er et metaloxid af en jernholdig legering.Med hensyn til elektricitet har ferriter en meget større resistivitet end elementære metallegeringssammensætninger og har også egenskaber som dielektriske.Den magnetiske energi pr. volumenenhed af ferritten er lav. Når den høje frekvens er akkumuleret, er den magnetiske energi pr. volumenenhed af ferritten lav.(Bs) er også lavstyrke (kun 1/3~1/5 af rent jern), hvilket begrænser udvalget af valgmuligheder og begrænser det brede udvalg af behov, og kan i vid udstrækning anvendes i normale stærkstrømsanvendelser inden for forskellige områder.

Ferrit er sintret fra jernoxider og andre ingredienser.Generelt kan det opdeles i tre typer: permanent ferrit, blød ferrit og gyromagnetisk ferrit.

Permanent magnet ferrit kaldes også ferritmagnet, som er den lille sorte magnet, vi normalt ser.Dets vigtigste råmaterialer er jernoxid, bariumcarbonat eller strontiumcarbonat.Efter magnetisering er styrken af ​​det resterende magnetiske felt meget høj, og det resterende magnetiske felt kan opretholdes i lang tid.Anvendes normalt som permanent magnetmateriale.Eksempel: højttalermagneter.

Blød ferrit fremstilles og sintres af jernoxid og en eller flere andre metaloxider (for eksempel: nikkeloxid, zinkoxid, manganoxid, magnesiumoxid, bariumoxid, strontiumoxid osv.).Det kaldes blød magnetisk, fordi når det magnetiserende magnetfelt forsvinder, er der lidt eller intet resterende magnetfelt.Anvendes normalt som en drosselspole eller kernen i en mellemfrekvenstransformator.Dette er helt anderledes end permanent ferrit.

Gyromagnetisk ferrit refererer til et ferritmateriale med gyromagnetiske egenskaber.Magnetiske materialers gyromagnetisme refererer til det fænomen, at polariseringsplanet for en planpolariseret elektromagnetisk bølge forplanter sig i en bestemt retning inde i materialet under påvirkning af to indbyrdes vinkelrette DC-magnetiske felter og elektromagnetiske bølgemagnetiske felter.Gyromagnetisk ferrit er blevet meget brugt inden for mikrobølgekommunikation.I henhold til krystaltypen kan gyromagnetisk ferrit opdeles i spineltype, granattype og magnetoplumbittype (sekskantet type) ferrit.

 

Magnetiske materialer er meget udbredte og kan bruges i elektroakustisk, telekommunikation, elmålere, motorer, samt hukommelseskomponenter, mikrobølgekomponenter osv. Det kan bruges til at optage sprog, musik og billedinformationsbånd, magnetiske lagringsenheder til computere og magnetkort til boardingkuponer og billetprisafregning.Det følgende fokuserer på de magnetiske materialer, der anvendes på magnetbåndet, og handlingsprincippet.

indeks


Indlægstid: 11-apr-2022