Машина за виткање на ЦПУ

 • CNC машина за сопирачка за печатот за метално свиткување

  CNC машина за сопирачка за печатот за метално свиткување

  1. Тотално европски дизајн, рационализиран изглед
  2. Исклучување на внатрешниот стрес на заварени делови со калење, добра стабилност
  3.РОВОВЕН РУСТ со песок-експлозија и обложена со анти-карана боја
  4.adopt Шпански центар за машина Пентаедрон, откако стегањето може да ги заврши сите работни површини што ќе гарантираат прецизност на димензијата и прецизноста на позицијата.
  5. Дизајнот на машинската рамка е клучен дел од секоја машина во однос на неговата способност да произведува точни делови за долг временски период.WE67K хидрауличен метал 6. Плејт Прес сопирачка, машина за свиткување на челични листови, рамки за сопирачките на сопирачките SS, површините за склопување и дупките за поврзување се машински по процесот на заварување, до 60 'во еден премин.
  7. Исклучување на три потпори на предниот лист, завршница на полиуретанска боја на Нипон.
 • Машина за виткање на ЦПУ

  Машина за виткање на ЦПУ

  Карактеристики на машината: 1. Сосема нов европски концепт на дизајн со голема брзина, висока прецизност и висока цврстина 2. Рамката е заварена со челик со висока цврстина, со поголема стабилност и подолг животен век 3. Користење на најновата технологија на серво пумпа, работа по потреба, Заштеда на електрична енергија и гориво 4. Има пријателско опкружување со интеракција меѓу човекот и компјутерот, прецизност со висока контрола и удобно програмирање 5. Користење на интегрална работна површина со компензација со висока прецизност, производот е постабилен машински параметар SE ...