Хидраулична преса за ладно ковање

  • Хидраулична преса за ладно ковање

    Хидраулична преса за ладно ковање

    5000T хидраулична преса за ладно фалсификување, главно се користи за индукциски долен тенџере, нелеплив сад.Под притисок, притиснете два метали заедно.Садот со двојно дно контактира со слојот на изворот на топлина и брзо ја пренесува топлината, што може да ја направи рамномерна дистрибуција на топлина и температура.Слојот во тенџерето е мазен, отпорен на абење, не е лесен за 'рѓа и нема да произведува соединенија штетни за здравјето на луѓето.