Makinë për përkulje CNC

 • Makinë frenuese CNC për lakimin e metaleve

  Makinë frenuese CNC për lakimin e metaleve

  1. Dizajn totalisht evropian, me pamje të efektshme
  2. Heqja e stresit të brendshëm të pjesëve të salduara me kalitje, stabilitet i mirë
  3.Largojeni ndryshkun me rërë dhe lyeni me bojë kundër ndryshkut
  4.Adopto qendrën spanjolle të makinerisë pentahedron, pasi shtrëngimi të përfundojë të gjitha sipërfaqet e punës që do të garantojnë saktësinë e dimensionit dhe saktësinë e pozicionit.
  5. Dizajni i kornizës së makinës është një pjesë kritike e çdo makine në lidhje me aftësinë e saj për të prodhuar pjesë të sakta për një periudhë të gjatë kohore.WE67K Frena shtypëse metalike hidraulike me 6 pllakë, makine për lakimin e fletëve të çelikut, frenat e shtypjes së pllakave SS Kornizat, sipërfaqet e montimit dhe vrimat e lidhjes përpunohen pas procesit të saldimit, deri në 60' në një kalim të vetëm.
  7.Furnizimi me tre mbështetëse fletësh të përparme, Përfundimi i bojës poliuretani Nippon.
 • Makinë lakimi CNC

  Makinë lakimi CNC

  Karakteristikat e makinës: 1. Koncepti krejt i ri i dizajnit evropian me shpejtësi të lartë, saktësi të lartë dhe ngurtësi të lartë 2. Korniza është ngjitur me çelik me rezistencë të lartë, me stabilitet më të lartë dhe jetë më të gjatë 3. Duke përdorur teknologjinë më të fundit të pompës servo, punë sipas kërkesës, kursimi i energjisë elektrike dhe karburantit 4. Ka një mjedis miqësor të ndërveprimit njeri-kompjuter, saktësi të lartë kontrolli dhe programim të përshtatshëm 5. Duke përdorur tavolinën integrale të punës me kompensim me precizion të lartë, produkti është më i qëndrueshëm Parametri i makinës se...