Presë hidraulike e falsifikimit të ftohtë

  • Presë hidraulike e falsifikimit të ftohtë

    Presë hidraulike e falsifikimit të ftohtë

    5000t Ftohtë Forging Hydraulic Press, kryesisht të përdoren për tenxhere të poshtme të induksionit, tenxhere jo ngjitëse.Nën presion, shtypni dy metale së bashku.Tenxhere me dy funde kontakton shtresën e burimit të nxehtësisë dhe transferon nxehtësinë shpejt, gjë që mund të bëjë uniformën e shpërndarjes së nxehtësisë dhe temperaturës.Shtresa brenda tenxhere është e qetë, rezistente ndaj veshjes, jo e lehtë për tu ndryshkur dhe nuk do të prodhojë komponime të dëmshme për shëndetin e njeriut.