Tekan hidrolik komposit

  • 315T Hydraulic Press kanggo Compressing PE Bulletproof Helms

    315T Hydraulic Press kanggo Compressing PE Bulletproof Helms

    Press hydraulic 315-ton kanggo kompres helm anti peluru dirancang khusus kanggo ngasilake helm anti peluru serat PE / Kevlar / Aramid.Nggunakake teknologi pangolahan tekanan dhuwur kanggo mesthekake materi helem nduweni sifat protèktif sing cukup.Pers helm iki bisa ngasilake helm anti peluru sing berkualitas kanggo njamin keamanan pasukan sing dilengkapi.
  • U-shaped Drainase Ditch Mbentuk Hydraulic Press

    U-shaped Drainase Ditch Mbentuk Hydraulic Press

    Selokan saluran banyu U-shaped mbentuk mesin press hydraulic biasane duwe sistem kontrol tliti dhuwur sing bisa mesthekake yen wangun lan ukuran talang U-shaped ketemu specifications.Tekanan hidrolik nduwe peran penting ing konstruksi lan proyek infrastruktur kutha, mbantu njamin efektifitas lan kelestarian sistem got.
  • 500T Hydraulic Trimming Press kanggo Interior Mobil

    500T Hydraulic Trimming Press kanggo Interior Mobil

    Mesin trim hidraulik 500 ton kita digunakake dening akeh manufaktur bagean trim interior otomotif terkemuka ing donya kanggo ngasilake macem-macem komponen interior sing inovatif.
  • Komposit SMC BMC hydraulic press

    Komposit SMC BMC hydraulic press

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • SMC Forming Hydraulic Press

    SMC Forming Hydraulic Press

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • 2500T H-frame Hydraulic Press Kanggo Komposit SMC/BMC/GRP/FRP/GMT Molding

    2500T H-frame Hydraulic Press Kanggo Komposit SMC/BMC/GRP/FRP/GMT Molding

    Pencet cetakan SMC digunakake kanggo ngecor kompresi SMC BMC GMT lan bahan komposit liyane.
    Whatsapp: +86 151 028 06197
  • GRP Water Tank Panel Hydraulic Press Machine

    GRP Water Tank Panel Hydraulic Press Machine

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • FRP Water Tank Panel Nggawe Mesin Press Hydraulic

    FRP Water Tank Panel Nggawe Mesin Press Hydraulic

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • BMC SMC Manhole Cover Nggawe Machine

    BMC SMC Manhole Cover Nggawe Machine

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • BMC Manhole Cover Hydraulic Press

    BMC Manhole Cover Hydraulic Press

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • SMC Product Making Hydraulic Press

    SMC Product Making Hydraulic Press

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
  • Mesin press kompresi SMC

    Mesin press kompresi SMC

    Mesin press hidrolik kita cocok kanggo cetakan bahan komposit:
    Komponen SMC (Sheet Molding Compound).
    Komponen BMC (Bulk Molding Compound).
    Komponen RTM (Resin Transfer Moulding).
    Sistem sing beda digunakake, gumantung saka syarat komponen lan proses produksi.Asil: Kualitas bagean paling apik lan linuwih produksi maksimal - kanggo efisiensi ekonomi lan produktivitas maksimal.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2