Powder mbentuk press hidrolik

  • 60T Powder Metallurgy Mbentuk Mesin Press Hydraulic

    60T Powder Metallurgy Mbentuk Mesin Press Hydraulic

    Pers hidrolik bubuk otomatis lengkap lan basis cetakan kanthi kinerja dhuwur, nggunakake kontrol terpadu mekanik, listrik, hidrolik, lan pneumatik, teknologi drive, mesin khusus kanggo metalurgi bubuk, keramik, karbida semen, bahan magnetik, kontak listrik lan industri tetanggan.jinis.
    Whatsapp: +86 151 028 06197
  • Otomatis Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Otomatis Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Komponen mesin: penet (kalebu paket kabel magnetized), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem injeksi lan campuran, tangki vakum;pigura cetakan, otomatis kosong njupuk mati mesin.
  • Tekan hidrolik blok garam

    Tekan hidrolik blok garam

    ZHENGXI HYDRAULIC desain khusus Yz 79 hydraulic press kanggo SALT BLOCKS.Mesin kita ditondoi kanthi operasi sing stabil lan kacepetan cepet, sing bisa tekan siklus siji 15 detik, lan aksesoris sing digunakake mesin bisa luwih tahan korosi.Iku cocok kanggo produksi massal pamblokiran uyah
  • Bubuk logam mbentuk press hidrolik

    Bubuk logam mbentuk press hidrolik

    Powder metallurgy hydraulic press uga disebut bubuk garing sing mbentuk press hidrolik.Seri iki mekso hydraulic utamané hydraulic, kanthi cepet mbentuk, konsumsi daya kurang, struktur produk seragam lan kekuatan apik.