Композитна хидраулична преса

 • Хидраулична преса за формирање на дренажен ров во форма на буквата У

  Хидраулична преса за формирање на дренажен ров во форма на буквата У

  Машината за хидраулична преса за формирање на дренажен ров во форма на буквата У обично има систем за контрола со висока прецизност што може да обезбеди дека обликот и големината на олуците во форма на буквата У ги исполнуваат спецификациите.Хидрауличните преси играат важна улога во градежните и урбаните инфраструктурни проекти, помагајќи да се обезбеди ефикасност и одржливост на системите за одводнување.
 • Хидраулична преса за отсекување 500T за внатрешноста на автомобилот

  Хидраулична преса за отсекување 500T за внатрешноста на автомобилот

  Нашите 500 тони хидраулични преси за украсување ги користат многу од водечките светски производители на делови за украсување на автомобилски ентериер за да произведат широк асортиман на иновативни внатрешни компоненти.
 • Композитна SMC BMC хидраулична преса

  Композитна SMC BMC хидраулична преса

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • SMC Формирање хидраулична преса

  SMC Формирање хидраулична преса

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • 2500T H-рамка хидраулична преса за композити SMC/BMC/GRP/FRP/GMT Калапи

  2500T H-рамка хидраулична преса за композити SMC/BMC/GRP/FRP/GMT Калапи

  Прес за обликување SMC се користи за обликување со компресија на SMC BMC GMT и други композитни материјали.
  Whatsapp: +86 151 028 06197
 • Машина за хидраулична преса на панелот за резервоари за вода GRP

  Машина за хидраулична преса на панелот за резервоари за вода GRP

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • FRP панел за резервоар за вода за правење хидраулична преса машина

  FRP панел за резервоар за вода за правење хидраулична преса машина

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • BMC SMC шахта за изработка на капак

  BMC SMC шахта за изработка на капак

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • Хидраулична преса на капакот на шахтата BMC

  Хидраулична преса на капакот на шахтата BMC

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • Хидраулична преса за изработка на производи SMC

  Хидраулична преса за изработка на производи SMC

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • SMC машина за преса за обликување со компресија

  SMC машина за преса за обликување со компресија

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
 • Пластична преса засилена со влакна

  Пластична преса засилена со влакна

  Нашата машина за хидраулична преса е погодна за обликување на композитен материјал:
  SMC (Seet Molding Compound) компоненти
  Компоненти BMC (Bulk Molding Compound).
  RTM (Resin Transfer Moulding) компоненти
  Се користат различни системи, во зависност од барањата на компонентите и процесот на производство.Резултат: Најдобар квалитет на делови и максимална доверливост на производството – за поголема економска ефикасност и максимална продуктивност.
12Следно >>> Страница 1/2