Хидраулична преса за формирање прав

 • 60T прав металургија формирање хидраулична преса машина

  60T прав металургија формирање хидраулична преса машина

  Целосно автоматска хидраулична преса во прав и основа за мувла со високи перформанси, користејќи напредна механичка, електрична, хидраулична и пневматска интегрирана контрола, технологија за возење, специјални машини за металургија на прав, керамика, цементиран карбид, магнетни материјали, електрични контакти и соседни индустрии.тип.
  Whatsapp: +86 151 028 06197
 • Автоматска феритна магнетна хидраулична преса

  Автоматска феритна магнетна хидраулична преса

  Компоненти на машината: преса (вклучувајќи пакет со магнетизирана жица), хидраулична пумпна станица, електричен контролен кабинет, систем за вбризгување и мешање, вакуумски резервоар;рамка за мувла, автоматска машина за полетување празно.
 • Хидраулична преса со блок од сол

  Хидраулична преса со блок од сол

  ZHENGXI HYDRAULIC специјален дизајн на хидраулична преса Yz 79 за БЛОКОВИ СОЛЕНИ.Нашата машина се карактеризира со стабилна работа и голема брзина, која може да достигне еден циклус од 15 секунди, а додатоците што ги користи машината можат да бидат поотпорни на корозија.Погоден е за масовно производство на солени блокови
 • Метален прав за формирање на хидраулична преса

  Метален прав за формирање на хидраулична преса

  Хидраулична преса за металургија на прав се нарекува и хидраулична преса за формирање сув прашок.Оваа серија на хидраулични преси се главно хидраулични, со брзо формирање, мала потрошувачка на енергија, униформа структура на производот и добра цврстина.