Presë hidraulike për formimin e pluhurit

 • Makinë për shtypje hidraulike për formimin e metalurgjisë pluhur 60T

  Makinë për shtypje hidraulike për formimin e metalurgjisë pluhur 60T

  Presioni hidraulik pluhur dhe bazamenti i kallëpit të plotë automatik me performancë të lartë, duke përdorur kontroll të integruar mekanik, elektrik, hidraulik dhe pneumatik të avancuar, teknologji ngasjeje, makina speciale për metalurgjinë pluhur, qeramikë, karabit të çimentuar, materiale magnetike, kontakte elektrike dhe industri fqinje.lloji.
  Whatsapp: +86 151 028 06197
 • Shtypje automatike hidraulike magnetike e ferritit

  Shtypje automatike hidraulike magnetike e ferritit

  Përbërësit e makinës: presa (përfshirë paketën me tela të magnetizuar), stacionin e pompës hidraulike, kabinetin e kontrollit elektrik, sistemin e injektimit dhe përzierjes, rezervuarin e vakumit;korniza e kallëpit, makine automatike e heqjes së boshllëkut.
 • Presë hidraulike e bllokut të kripës

  Presë hidraulike e bllokut të kripës

  ZHENGXI HYDRAULIC, dizajn i veçantë, presa hidraulike Yz 79 për Blloqe kripe.Makina jonë karakterizohet nga funksionimi i qëndrueshëm dhe shpejtësia e shpejtë, e cila mund të arrijë një cikël të vetëm prej 15 sekondash, dhe aksesorët e përdorur nga makina mund të jenë më rezistente ndaj korrozionit.Është i përshtatshëm për prodhimin masiv të blloqeve të kripës
 • Presë hidraulike për formimin e pluhurit metalik

  Presë hidraulike për formimin e pluhurit metalik

  Shtypja hidraulike e metalurgjisë së pluhurit quhet gjithashtu shtypja hidraulike për formimin e pluhurit të thatë.Kjo seri presash hidraulike janë kryesisht hidraulike, me formim të shpejtë, konsum të ulët të energjisë, strukturë uniforme të produktit dhe forcë të mirë.