Хидраулична преса за длабоко цртање

 • Хидрална преса за длабоко цртање со четири колони со подвижна работна маса

  Хидрална преса за длабоко цртање со четири колони со подвижна работна маса

  Машината за преса за длабоко цртање со 4 колони е главно погодна за процеси на делови од лим како што се истегнување, свиткување, стегање, формирање, бришење, удирање, корекција итн., И главно се користи за брзо истегнување и формирање на лим.
  Whatsapp: +86 151 028 06197
 • H рамка метална хидраулична преса за длабоко цртање

  H рамка метална хидраулична преса за длабоко цртање

  Машината за преса за длабоко цртање на рамката H е главно погодна за процеси на делови од лим како што се истегнување, свиткување, стегање, формирање, бришење, удирање, корекција итн., И главно се користи за брзо истегнување и формирање на лим.
  Машината за преса е дизајнирана како склопена H-рамка која има најдобра системска цврстина, висока прецизност, долг животен век и висока доверливост и се користи за пресување на делови од лим и може да ја задоволи побарувачката на производство со 3 смени/ден.
 • Машина за преса за длабоко цртање 800T H-рамка

  Машина за преса за длабоко цртање 800T H-рамка

  Метална хидраулична преса за длабоко цртање е хидраулична преса специјално дизајнирана и произведена за индустријата за алуминиум, бакарни производи, нерѓосувачки челик и производи од тенко железо, особено погодна за цртање лим и нерѓосувачки челик и пресување на лимови.
 • 800T Хидраулична преса за длабоко цртање со четири столба со работна маса за движење

  800T Хидраулична преса за длабоко цртање со четири столба со работна маса за движење

  Хидрауличната преса за цртање лим со едно дејство е универзална опрема за штанцување, главно се користи за ладно штанцување на голем метален лим, истегнување, виткање, истиснување, прирабница, формирање итн. Оваа серија хидраулични преси главно се користат за автомобили, трактори, возен парк , Бродоградба, електрични машини, инструменти и други индустрии, како и електроенергетската индустрија и воздухопловната индустрија и други индустрии на истегнување, виткање, вагање, истиснување, формирање и други процеси на метален лим.Погоден е и за цртање на разни листови од легура со висока цврстина.
  Whatsapp: +86 15102806197