sugeng rawuh

WE OFFER PRODUK KUALITAS BEST

Chengdu Zhengxi Hydraulic Equipment Manufacturing Co., Ltd, mantan Sichuan Chemical Works Machinery Co., Ltd, biyen dadi anak perusahaan saka Sichuan Chemical Works Group Ltd (SCWG). Iki diadegake kanggo nawakake mesin menyang SCWG ing taun 1956. Ing 2009 , Iki diprivatisasi lan diadopsi jeneng anyar Zhengxi. Wiwit iku, wis melu riset, pangembangan, manufaktur lan dodolan presses hydraulic. Nganti saiki wis dadi produsen profesional lan eksportir peralatan hydraulic.Iki khusus kanggo nawakake solusi khusus lan mesin pers hidrolik ing bahan komposit, gambar jero, bubuk mbentuk lan lapangan tempa.

produk panas

Komposit Molding Hydraulic Press

Pencet iki utamane digunakake kanggo proses ngecor produk SMC, DMC, GMT, lan LFT-D, sing digunakake ing industri ringan otomotif, bangunan lan konstruksi, aeroangkasa, lalu lintas rel, industri listrik voltase rendah.

Sinau
Luwih +

Metal Stamping / Deep Drawing Hydraulic Press

Deep Drawing Hydraulic Press diterapake ing gambar jero, stamping, pukulan lembaran logam kanggo industri mobil, pawon lan rumah tangga.

Sinau
Luwih +

Powder metalurgi ngecor Hydraulic Press

Utamane digunakake kanggo metalurgi bubuk, keramik elektronik, bubuk bumi langka, silikon karbida, bahan magnetik ferrite lan grafit lan produk liyane, lan bisa digunakake kanthi akeh ing mobil, aeroangkasa, kapal, rel kecepatan tinggi, alat mesin, peralatan rumah tangga, daya. peralatan generasi lan industri liyane.

Sinau
Luwih +
  • Aplikasi Press Hydraulic Komposit

    Kanthi panjaluk pasar sing terus-terusan lan pangembangan industri mobil aeroangkasa kanthi cepet, supaya bisa adaptasi karo kompetisi pasar, plastik sing dikuatake serat kaca, plastik kanthi kekuatan dhuwur lan produk liyane umume muncul;amarga kaluwihan saka biaya moderat, m ...

  • Kepiye carane nggawe tutup manhole komposit kanthi kekuatan dhuwur?

    Tutup manhole material komposit minangka jinis tutup manhole inspeksi, lan ciri-cirine diterangake: tutup manhole inspeksi ditambah karo proses tartamtu nggunakake polimer minangka bahan matriks, nambah bahan penguat, pengisi, lan liya-liyane. (uga c...