Mirë se vini tek ne

NE OFROJMË PRODUKTET ME CILËSISË MË TË MIRË

Chengdu Zhengxi Hydraulic Equipment Manufacturing Co., Ltd, është një nga 10 prodhuesit dhe eksportuesit kryesorë të presave hidraulike në Kinë.Ajo u themelua për t'i ofruar makina Sichuan Chemical Works Group Ltd (SCWG) në vitin 1956. Në vitin 2009, ajo u privatizua dhe mori emrin e ri Zhengxi.
Ne fokusohemi në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e makinerive të shtypjes hidraulike.Shtypja jonë hidraulike për shitje është e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara në materiale të përbëra, vizatime të thella, formim pluhuri dhe fusha falsifikuese.

produkte të nxehta

Presioni Hidraulik i Formimit të Kompoziteve

Këto presa përdoren kryesisht për proceset e formimit të produkteve SMC, DMC, GMT dhe LFT-D, të cilat përdoren në industrinë e automobilave me peshë të lehtë, ndërtimin dhe ndërtimin, hapësirën ajrore, trafikun hekurudhor, industrinë elektrike të tensionit të ulët.

MËSOJMË
MË SHUMË+

Shtypja hidraulike e stampimit të metaleve/vizatimit të thellë

Deep Drawing Hydraulic Press aplikohet në vizatimin e thellë, stampimin, shpimin e fletëve metalike për industrinë e automobilave, enëve të kuzhinës dhe shtëpiake.

MËSOJMË
MË SHUMË+

Derdhur metalurgjik pluhur Hidraulik Press

Përdoret kryesisht për shtypjen e metalurgjisë së pluhurit, qeramikës elektronike, pluhurit të tokës së rrallë, karbitit të silikonit, materialeve magnetike të ferritit dhe grafit dhe produkteve të tjera, dhe mund të përdoret gjerësisht në automobila, hapësirë ​​ajrore, anije, hekurudha me shpejtësi të lartë, vegla makinerish, pajisje shtëpiake, energji elektrike pajisje gjenerimi dhe industri të tjera.

MËSOJMË
MË SHUMË+
  • Avantazhet e Sistemit Servo Hidraulik

    Sistemi servo është një metodë kontrolli hidraulik që kursen energji dhe efikase që përdor një motor servo për të drejtuar pompën kryesore të vajit të transmisionit, për të zvogëluar qarkun e valvulës së kontrollit dhe për të kontrolluar rrëshqitjen e sistemit hidraulik.Është i përshtatshëm për stampim, falsifikim, montim shtypi, derdhje, injeksion...

  • Shkaqet dhe masat parandaluese të dështimit të zorrës hidraulike

    Gypat hidraulikë janë një pjesë shpesh e anashkaluar e mirëmbajtjes së presës hidraulike, por ato janë thelbësore për funksionimin e sigurt të makinës.Nëse vaji hidraulik është gjaku i makinës, atëherë zorra hidraulike është arteria e sistemit.Ai përmban dhe drejton presionin për të bërë punën e tij.Nese nje...