wilujeng sumping ka urang

Urang nawiskeun produk kualitas pangalusna

Chengdu Zhengxi Hydraulic Equipment Manufacturing Co., Ltd, urut Sichuan Chemical Works Machinery Co., Ltd, dipaké pikeun jadi cabangna Sichuan Chemical Works Group Ltd(SCWG) .It diadegkeun pikeun nawiskeun mesin ka SCWG dina taun 1956. Dina 2009 ,Ieu privatized sarta diadopsi ngaran anyar Zhengxi.Ti harita, eta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, manufaktur sarta jualan presses.Till hidrolik ayeuna eta geus jadi produsén profésional sarta éksportir equipments hidrolik.Éta khusus dina nawiskeun solusi khusus sareng mesin pencét hidrolik dina bahan komposit, gambar jero, bubuk ngabentuk sareng widang tempa.

produk panas

Composites Molding hidrolik Pencét

Pencét ieu utamana dipaké pikeun prosés molding produk SMC, DMC, GMT, jeung LFT-D, nu dipaké dina lightweight otomotif, wangunan jeung konstruksi, aerospace, lalulintas rail,-tegangan low industri listrik.

DIAJAR
LEUWIH+

stamping logam / Jero teken hidrolik Pencét

Jero Drawing Hidrolik Pencét diterapkeun dina jero gambar, stamping, punching lambaran logam pikeun mobil, kitchenware jeung industri rumah tangga.

DIAJAR
LEUWIH+

Bubuk metallurgy molding hidrolik Pencét

Utamana dipaké pikeun mencét metallurgy bubuk, keramik éléktronik, bubuk langka bumi, silikon carbide, bahan magnét ferrite jeung grafit jeung produk lianna, sarta bisa loba dipaké dina mobil, aerospace, kapal, rail-speed tinggi, parabot mesin, panerapan rumah tangga, kakuatan. alat-alat generasi jeung industri lianna.

DIAJAR
LEUWIH+
  • Aplikasi Pencét hidrolik komposit

    Kalayan paménta pasar anu terus-terusan sareng kamekaran gancang industri mobil aeroangkasa, pikeun adaptasi sareng persaingan pasar, plastik bertulang serat gelas, plastik kakuatan tinggi sareng produk sanésna umumna muncul;alatan kaunggulan tina biaya sedeng, pondok m ...

  • Kumaha carana nutupan liang komposit kakuatan tinggi dijieun?

    The komposit panutup manhole bahan mangrupa jenis panutup manhole inspeksi, sarta ciri na dipedar: panutup manhole inspeksi ieu diperparah ku prosés nu tangtu ngagunakeun polimér salaku bahan matrix, nambahkeun bahan reinforcing, fillers, jsb Kanyataanna, résin panutup manhole. (ogé c...