O a mea taua o le Metal Deep Drawing Stamping Part?

O a mea taua o le Metal Deep Drawing Stamping Part?

O le vaega fa'amaufa'ailoga loloto o le u'amea o se auala fau o se mea faigaluega (vaega oomi) o se foliga ma le lapopoa e mana'omia e ala i le fa'aogaina o se malosi mai fafo i se ipu, se fasi, se paipa, se fa'ailoga, ma mea faapena e ala i se lomitusi ma se mate. (moli) e mafua ai le faʻaleagaina poʻo le vavae ese.O le fa'ailogaina ma le fa'ameamea o le faiga lava lea e tasi (po'o le fa'agaoioiga o le mamafa), e ta'ua fa'atasi o le fa'ameamea.O avanoa fa'ailoga e masani lava ona ta'ai vevela ma u'amea malulu, ma fasi pepa.

O fa'amaufa'ailoga ata loloto e masani lava ona faia e ala i le fa'amauina o u'amea po'o pepa e le o ni u'amea i le mamafa o le lomitusi.

Fa'apitoa Fa'aaliga

O le u'amea loloto ata tusi fa'ailoga vaega o lo'o gaosia e ala i le fa'amaufa'ailoga i lalo o le fa'amoemoe o le fa'aitiitia o meafaitino.O vaega e mama i le mamafa ma lelei i le faʻamaʻaʻaina, ma a maeʻa ona faʻapipiʻiina le mea o loʻo i ai le laupepa, faʻaleleia le fausaga o totonu o le uʻamea ina ia faʻaleleia vaega faʻamau.Ua faateleina le malosi.

I le faʻagasologa o le faʻailoga, talu ai e le o faʻaleagaina le pito i luga o le mea, o loʻo i ai se tulaga lelei lelei ma foliga lamolemole ma matagofie, lea e maua ai tulaga talafeagai mo le valiina o luga, eletise, phosphating, ma isi togafitiga.

Pe a fa'atusatusa i fa'ailoga ma fa'ailoga, o vaega fa'ailoga tusi e manifinifi, toniga, mama, ma malosi.O le fa'ailoga e mafai ona maua ai mea faigaluega e iai ivi, ivi 'aso'aso, so'o, po'o fa'apa'u e faigata ona gaosia i isi metotia e fa'ateleina ai lo latou ma'a'a.Faʻafetai i le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga saʻo, o le saʻo o le mea faigaluega e oʻo atu i le micron ma o le toe faʻaleleia e maualuga.
Fa'asologa o Fa'ailoga Fa'ailoga Ata

1. O foliga o vaega ua tusia e tatau ona faigofie ma tutusa lelei, ma e tatau ona tusi i le mamao e mafai ai.
2. Mo vaega e manaʻomia ona faʻalolotoina i le tele o taimi, o totonu ma fafo e tatau ona faʻatagaina e iai ni faʻailoga e ono tupu i le taimi o le faʻasologa o ata aʻo faʻamautinoaina le tulaga talafeagai.
3. I lalo o le tulaga o le faʻamautinoaina o manaʻoga faʻapitoa, o le puipui o le itu o le ata loloto e tatau ona faʻatagaina e iai se manaʻoga.
4. O le mamao mai le pito o le pu poʻo le pito o le flange i le itu puipui e tatau ona talafeagai.
5. O le pito i lalo ma le puipui o le ata tusi loloto, le flange, le puipui, ma le tulimanu tulimanu o tulimanu o le vaega rectangular e tatau ona fetaui.
6. O mea e fa'aaogaina mo le tusiaina e masani lava ona mana'omia le lelei o le palasitika, maualalo le fua o fua, fa'asologa o le mafiafia o le ipu tele, ma le fa'atonuga o le va'alele.


Taimi meli: Nov-10-2020